APLIKACIJE PO MERI

APLIKACIJE PO MERI

“Najboljše storitve razvoja  aplikacij po meri so tiste, ki podjetjem omogočajo, da ostanejo v koraku z nenehno razvijajočim se tehnološkim napredkom.”

“Najboljše storitve razvoja  aplikacij po meri so tiste, ki podjetjem omogočajo, da ostanejo v koraku z nenehno razvijajočim se tehnološkim napredkom.”

Kako začnemo

Najprej opravimo raziskavo, da bi dobili vpogled v vaše podjetje, panogo, ki ji pripada, in njegovo ciljno občinstvo. Naši razvijalci so del procesa od samega začetka, zato popolnoma razumejo, kaj vaše podjetje potrebuje. Sledi faza oblikovanja, v kateri naši strokovnjaki oblikujejo edinstvene intuitivne rešitve, ki bodo uporabnikom prijazne.

Razvoj in testiranje

V fazi razvoja morajo naši strokovnjaki uporabiti različna orodja za ustvarjanje popolnoma prilagojenih aplikacij, ki delujejo na več platformah. Naša razvojna ekipa zagotavlja, da se drži vnaprej določenega proračuna, zato vam ni treba skrbeti za neprijetna presenečenja. Preden zaženemo katero koli aplikacijo, gre ta skozi različne faze testiranja, da odpravimo morebitne napake.

Povečanje učinkovitosti

Postopek, ki ga izvajamo, je zasnovan tako, da poenostavi vse faze razvoja aplikacije. S tem se ne zmanjšajo le stroški dejanskega razvoja aplikacije, temveč tudi stroški stalnega vzdrževanja. Poleg tega lahko z aplikacijo po meri, ki je zasnovana v skladu z vašimi poslovnimi potrebami, na spletu pritegnemo več potencialnih strank.

Prednosti spletnih aplikacij po meri

Podjetja imajo lahko koristi od uporabe ustreznih aplikacij po meri na različne načine.

  • Spletne aplikacije lahko delujejo na več platformah, če se uporabljajo z ustreznimi brskalniki.
  • Enaka različica je na voljo vsem uporabnikom.
  • Uporabnikom jih ni treba namestiti na trde diske.
  • Zaradi njih so stroški nižji, saj podjetja potrebujejo manj vzdrževanja in podpore, uporabniki pa manj sistemskih zahtev.
  • Spletne aplikacije po meri, ki temeljijo na naročnini, zmanjšujejo število primerov piratstva programske opreme.

Tehnologije, ki jih uporabljamo

Za razvoj hibridnih aplikacij uporabljamo ReactJS, za razvoj aplikacij za Android pa Javo. Druge tehnologije, ki jih uporabljamo za različne namene, vključujejo HTML 5, CSS3, JavaScript, MySQL in PostgresSQL. Te tehnologije uporabnikom omogočajo interakcijo z njihovimi uporabniki, saj omogočajo uporabo sredstev, kot so sistemi za upravljanje vsebine, spletni obrazci, nakupovalne košarice, klepet v živo in oglasne deske.

Zakaj izbrati nas?

Pred začetkom dejanskega razvoja opravimo poglobljeno analizo, da bi lažje razumeli zahteve naših strank. Nato zagotovimo posebne funkcije, ki so združljive z različnimi platformami, da izboljšamo poslovanje vašega podjetja. Aplikacije po meri, ki jih ustvarjamo, zagotavljajo, da vaše podjetje ne trpi zaradi nepotrebnih izpadov, in tako povečujejo produktivnost

Storitve, ki jih zagotavljamo

  • Razvoj aplikacij, usmerjenih v e-trgovino
  • Razvoj aplikacij CMS
  • Razvoj aplikacij na ravni podjetij B2B in B2C
  • Razvoj aplikacij po meri za vse vrste panog

Ste pripravljeni izboljšati vaše poslovanje?

Če iščete podjetje za razvoj aplikacij po meri, stopite v stik z nami. Skupaj bomo vaše podjetje popeljali na višjo raven.